Tous les livres de Yotam Ottolenghi

Saveur

Yotam Ottolenghi

Date de parution : Octobre 2020

Éditeur: KO

Après Plenty et Plenty… la suite, deux ouvrages à succès qui sont aujourd’hui considérés comme des références en matière de cuisine végétarienne, le chef anglais Yotam Ottolenghi poursuit dans son dernier livre la mission de présenter les végétaux de manière nouvelle et excitante. Saveur comprend plus de 100 délicieuses recettes et autant de façons de transformer les légumes en de véritables bombes aromatiques.Un livre de recettes dans la plus pure tradition Ottolenghi.
Voir le panier

Plenty : l'exquise cuisine végétarienne du chef Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi

Date de parution : Octobre 2018

Éditeur: KO

Yotam Ottolenghi est l'un des chefs les plus talentueux de l'heure. Originaire d'Israël, il s'inspire des saveurs méditerranéennes et du Moyen-Orient, mais c'est sa façon moderne et inventive d'aborder la cuisine qui fait sa renommée. La règle d'or chez Ottolenghi : des ingrédients de première qualité pour élaborer des mariages frais et inédits. Pour ce livre, Yotam Ottolenghi a rassemblé plus de 120 recettes, parmi ses préférées, en les regroupant par ingrédients - légumes-racines, aubergines, tomates, champignons... - et en les accompagnant de ses sympathiques anecdotes. Ses plats aux texture ...
Voir le panier

Simple

Yotam Ottolenghi

Date de parution : Octobre 2018

Éditeur: KO

Dans son nouveau livre Simple, le populaire chef Yotam Ottolenghi met à l'honneur ses saveurs méditerranéennes préférées à travers plus de 130 recettes inventives et simplifiées qui transformeront vos repas de la semaine etdu week-end. C'est l'Ottolenghi de base pour tous ceux qui aiment cuisiner.
Voir le panier

Jérusalem

Yotam Ottolenghi , Sami Tamimi , Jonathan Lovekin

Date de parution : Octobre 2017

Éditeur: HACHETTE

Les saveurs et les senteurs de Jérusalem sont notre langue maternelle. Les herbes sauvages ramassées lors de voyages scolaires, les jours de marché, les odeurs du sol sec un jour d'été, les chèvres et les moutons errants dans les collines, les pitas fraîches, le persil coupé, les figues noires, les gâteaux sirupeux, les cookies friables...Yotam Ottolenghi et Sami TamimiYotam Ottolenghi et Sami Tamimi ont tous deux grandi à Jérusalem, l'un dans la partie israélienne, l'autre dans la partie palestinienne. Ce n'est qu'à l'âge adulte qu'ils se rencontrent à Londres et découvrent leur hi ...
Voir le panier

Plenty... la suite : plus de 150 recettes végétariennes...

Yotam Ottolenghi

Date de parution : Mars 2019

Éditeur: KO

YOTAM OTTOLENGHI, l'un des chefs les plus allumés et les plus appréciés de la planète, nous présente la suite de Plenty. Dans ce second livre consacré aux plats végétariens, très attendu, il nous propose plus de 150 recettes, des salades spectaculaires aux desserts divins, en passant par les plats principaux consistants. Avec son approche originale, le chef anglais d'origine israélienne magnifie les légumes pour proposer des assiettes débordantes de saveurs et de couleurs. Voilà un livre indispensable pour les végétariens, mais aussi pour tous ceux qui aiment se régaler. ...
Voir le panier

Ottolenghi: 140 recettes exquises (édition québécoise)

Yotam Ottolenghi , Jean-Benoît Nadeau

Date de parution : Septembre 2014

Éditeur: ROGERS PUBLISHING

Inspirées de la cuisine méditerranéenne, avec des emprunts à l’Italie, à la Californie, à l’Asie, les 140 recettes du livre ont en commun l’intensité et l’originalité des saveurs. Aucun plat banal, rien que des propositions étonnantes, alléchantes. Le tout adapté pour les gourmands québécois, avec des ingrédients disponibles ici. - Salades et mariages de légumes aux couleurs et aux parfums explosifs. - Plats de viande, de volaille, de poissons et de fruits de mer archi-goûteux. - Pâtisseries et douceurs à se rouler par terre.

Ottolenghi Flavor

Yotam Ottolenghi , Ixta Belfrage , Tara Wigley

Date de parution : Octobre 2020

Éditeur: Appetite by Random House

The New York Times-bestselling author of Plenty breaks down the three factors that create flavor to deliver more than 100 super-delicious recipes for innovative ways to cook vegetables.Yotam Ottolenghi--the beloved chef who captured the hearts of home cooks looking for inspiration and great-tasting, plant-based food for weeknight cooking--is back with another collection of instant-hit recipes, with 60 percent of them ideal for the rapidly growing vegan market. Ottolenghi's landmark book Plenty ushered in a new era of vegetable cooking and, with Plenty More, he focused on vegetable-cooking techniques. Now, in Ottolenghi Flavor, he details what makes vegetables distinct and how ...

Jerusalem

Yotam Ottolenghi , Sami Tamimi

Date de parution : Octobre 2012

Éditeur: Appetite by Random House

With Jerusalem, Ottolenghi re-teams with his friend and co-owner of his restaurants, Sami Tamimi. Both men were born in Jerusalem in the same year: Tamimi on the Arab east side and Ottolenghi in the Jewish west. In this book they explore the vibrant cuisine of their home city together, and present an authentic collection of recipes that reflects the city's melting pot of Muslim, Jewish, Arab, Christian and Armenian communities. From their unique cross-cultural perspectives, Ottolenghi and Tamimi share 120 authentic recipes: from soups (Frikkeh, Chicken with Kneidelach), to meat and fish (Chicken with Cardamom Rice; Sharmula Bream with Rose P ...

Ottolenghi Simple

Yotam Ottolenghi

Date de parution : Octobre 2018

Éditeur: Appetite by Random House

Ottolenghi for everyone: a long-awaited cookbook of 130 accessible and achievable recipes for every home cook, from powerhouse author, chef, and restaurateur Yotam Ottolenghi.Beloved for his innovative recipes that incorporate flavour-packed Middle Eastern ingredients, superstar chef Yotam Ottolenghi has become a household name the world over, and especially well-loved in Canada. And while countless home cooks have been inspired to integrate tahini, pomegranate molasses, za'atar and other Middle Eastern staples into their cooking, sometimes the long ingredients lists or hard-to-find recipe components relegate this recipes to weekend projects. In Simple, Ottolenghi presents a collection of delicious, pared-down dishes that ...

Ottolenghi : 140 recettes exquises

Yotam Ottolenghi , Sami Tamimi

Date de parution : Mars 2019

Éditeur: KO

UNE CUISINE FRAÎCHE, GÉNÉREUSE, INVENTIVE ! Après Plenty, voici le livre par excellence de Yotam Ottolenghi et Sami Tamimi, dans une version adaptée pour le Québec. Les chefs nous accueillent dans les cuisines des comptoirs-restaurants Ottolenghi, lieux chouchous des foodies à Londres. Ils nous offrent les recettes à l'origine de leur succès : des plats de poisson et de viande, d'autres débordants de légumes de même que des pains, des gâteaux et des pâtisseries salées et sucrées. Inspirées de la cuisine méditerranéenne, avec des emprunts à l'Italie, à la Californie, à l'As ...
Voir le panier

Sweet

Yotam Ottolenghi , Helen Goh

Date de parution : Octobre 2017

Éditeur: Appetite by Random House

NEW YORK TIMES BESTSELLER • A collection of over 110 recipes for sweets, baked goods, and confections from superstar chef Yotam Ottolenghi, thoroughly tested and updated. Yotam Ottolenghi is widely beloved in the food world for his beautiful, inspirational, and award-winning cookbooks, as well as his London delis and fine dining restaurant. And while he's known for his savory and vegetarian dishes, he actually started out his cooking career as a pastry chef. Sweet is entirely filled with delicious baked goods, desserts, and confections starring Ottolenghi's signature flavor profiles and ingredients including fig, rose petal, saffron, orange blossom, star anise, pistachio, alm ...

Essential Ottolenghi [Special Edition, Two-Book Boxed Set]

Yotam Ottolenghi

Date de parution : Novembre 2019

Éditeur: Appetite by Random House

Experience Yotam Ottolenghi's wholly original approach to Middle Eastern-inspired, vegetable-centric cooking with over 280 recipes in an exclusive boxed set of the beloved New York Times bestselling cookbooks, Plenty More and Ottolenghi Simple, in paperback for the first time.From powerhouse chef and author (with over 4 million book copies sold) Yotam Ottolenghi comes this exclusive collection of two fan favorites in collectible paperback covers. These visually stunning books feature over 280 recipes--spanning every meal, from breakfast to dessert, including snacks and sides--showcasing Yotam's trademark dazzling, boldly flavored, Middle Eastern cooking style. Full of weeknight winners, for vegetarians and omnivores alike, such ...

NOPI

Yotam Ottolenghi , Ramael Scully

Date de parution : Octobre 2015

Éditeur: Appetite by Random House

A cookbook from acclaimed London restaurant Nopi, by powerhouse author Yotam Ottolenghi and Nopi head chef Ramael Scully. Pandan leaves meet pomegranate seeds, star anise meets sumac, and miso meets molasses in this collection of 120 new recipes from Yotam Ottolenghi's restaurant.In collaboration with Nopi's head chef Ramael Scully, Yotam's journey from the Middle East to the Far East is one of big and bold flavors, with surprising twists along the way.

SIMPLE

Yotam Ottolenghi

Date de parution : Octobre 2018

Éditeur: KO Éditions

Dans son nouveau livre SIMPLE, le populaire chef Yotam Ottolenghi met à l’honneur ses saveurs méditerranéennes préférées à travers plus de 130 recettes inventives et simplifiées qui transformeront vos repas de la semaine et du week-end. C’est l’Ottolenghi de base pour tous ceux qui aiment cuisiner.
Voir le panier

SIMPLE

Yotam Ottolenghi

Date de parution : Octobre 2018

Éditeur: KO Éditions

Dans son nouveau livre SIMPLE, le populaire chef Yotam Ottolenghi met à l’honneur ses saveurs méditerranéennes préférées à travers plus de 130 recettes inventives et simplifiées qui transformeront vos repas de la semaine et du week-end. C’est l’Ottolenghi de base pour tous ceux qui aiment cuisiner.
Voir le panier

Plenty: Vibrant Vegetable Recipes from London's Ottolenghi (Vegetarian Cooking, Vegetable Cookbook, Vegetable Cooking)

Yotam Ottolenghi

Date de parution : Mars 2011

Éditeur: CHRONICLE BOOKS

The cookbook that launched Yotam Ottolenghi as an international food celebrity.A must-have collection of over 120 vegetarian recipes: A vegetarian cookbook from Yotam Ottolenghi, the author ofJerusalem, A Cookbook and other Ottolenghi cookbooks,Plenty is a visually stunning collection featuring exciting flavors and fresh combinations that will become mainstays for readers and eaters looking for a brilliant take on vegetables.Essential for meat-eaters and vegetarians alike,Plenty features more than 120 recipes organized by ingredient.One of the most exciting talents in the cooking world, Yotam Ottolenghi's food inspiration comes from his Cordon Bleu training, Mediterranean background, and his unapologetic ...

Plenty More

Yotam Ottolenghi

Date de parution : Octobre 2014

Éditeur: Appetite by Random House

The hotly anticipated follow-up to world-renowned Chef Yotam Ottolenghi's bestselling and award-winning cookbook, Plenty, featuring 120 vegetarian dishes organized by cooking method. Yotam Ottolenghi is one of the world’s most beloved culinary talents. In this hotly anticipated follow-up to his bestselling Plenty, he continues to explore the diverse realm of vegetarian food with a wholly original approach. Organized by cooking method, the more than 150 dazzling recipes emphasize spices, seasonality, and bold flavors. From inspired salads to hearty main dishes and luscious desserts, Plenty More is a must-have for vegetarians and omnivores alike. This visually stunning collection will change the way y ...
X

Navigation principale

Type de livres